Contact

Reningelststraat 9
8956 Kemmel-Heuvelland

057 44 64 97
057 44 86 37

info@bvbalouwagie.be

Openingsuren

maandag tot vrijdag
8 - 12 & 13 - 17
en op afspraak.

BE 0466 489 232

Zonneboilers

In deze tijden van dure energieprijzen voor stookolie, electriciteit, gas,.. stappen steeds meer mensen over op groene energie zoals zonneboilers.

Lees verder

Warmtepompen

Een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke verwarmingsinstallatie. De pomp haalt warmte uit de grond, het water of de lucht.

Premies

 Als u in een woning of een appartement een warmtepomp laat plaatsen door een aannemer, dan kunt u daarvoor een premie krijgen van uw netbeheerder. 

View the embedded image gallery online at:
https://www.bvbalouwagie.be/technieken#sigProId073a661ace

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een energiezuinige verwarming. Er is een lagere keteltemperatuur vereist dan bij ander warmtelichamen.

Lees verder

Pompen

Onze pompen en pompputten zorgen voor een optimale oplossing, als het gaat om het verpompen van regenwater, grondwater, afvalwater en drinkwater.

Lees verder

CV op gas

BVBA Louwagie Paul installeert condenserende gasketels. Deze zijn heel zuinig in verbruik. (tot 30% minder energieverbruik)

Lees verder

Ventilatie

Een gezond binnenklimaat is zeer belangrijk voor elke bewoner van de woning. Ventilatie zorgt voor een optimaal klimaat.

Lees verder

Badkamers

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw badkamer. Om u een uitgebreide keuze aan badkamers en ander sanitair materiaal aan te bieden, werken wij samen met professionele toonzalen uit de streek.

Lees verder

© bvbalouwagie.be is een website van BVBA Louwagie BVBA, Reningelststraat 9 8950 Kemmel BTW 0466.489.232
Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD